Корисна інформація для уроків з атомної фізики

Шановний Вчителю!


Кілька місяців тому ми вперше провели День учителя фізики плазми та керованого термоядерного синтезу, а наразі плануємо провести його й цьогоріч на початку жовтня. Проте один із пунктів програми Дня вчителя досі не виконано — навчальні матеріали, які ми розробляємо.

Випуск навчальних матеріалів було затримано вже кілька разів, і, хоча за останнє півріччя було зроблено багато роботи, обсяг решти завдань усе ще набагато більший, ніж ми очікували. Ми залучили партнера з наукової освіти з Технічного університету Ейндговена, який допоможе нам завершити роботу над матеріалами. Ми віримо, що завдяки збільшенню робочої сили й освітніх знань, ми зможемо покращити якість навчальних матеріалів і зробити їх більш практичними для вчителів. Наша мета — якнайшвидше доопрацювати та розповсюдити матеріали, і ми будемо інформувати Вас щодо нашого прогресу.


Нагадуємо, що Ви можете завантажити презентацію з різноманітними відео про ITER, а також відеозаписи сесій нашого заходу за посиланням:

https://fusenet.eu/education/material?type=6


Відеозапис міжнародного вебінару доступний за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=_sVQUya-aAA


Щиро просимо вибачення за незручності. Якщо Ви маєте будь-які питання стосовно навчальних матеріалів або процесу їхнього розроблення, будь ласка, повідомте нам. Ми раді докладати зусиль і надалі, щоби привести термоядерний синтез до середньої освіти та подальшої співпраці.
--
З повагою,
Оргкомітет

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий