Проведення ІІІ (обласного етапу) Всеукраїнської учнівської оліміпади з фізики

Інформаційне повідомлення КВНЗ "ХАНО" щодо проведення в Харківській області ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з ФІЗИКИ 2022/2023 н. р. 

 ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з ФІЗИКИ у 2022/2023 навчальному році відбудеться 01 лютого 2023 року в дистанційному форматі з використанням сервісу Zoom. 

Усі учасники повинні заздалегідь обрати собі безпечне місце, в якому вони зможуть мати можливість безперервно виконувати завдання ІІІ етапу олімпіади з урахування можливих оголошень повітряної тривоги, а також можливих відключень електроенергії. У разі настання форс-мажорних обставин під час ІІІ етапу олімпіади слід оперативно повідомити про це організаторам змагання (контакти надані нижче). 

План ІІІ етапу олімпіади з фізики. 

З 9.30 до 9.45 - підключення учасників (8-11 класи) до Zoom-конференції. 

З 9.45 до 10.00 - інструктаж голови журі щодо виконання завдань І туру (теоретичного) та розведення учасників ІІІ етапу олімпіади з фізики по кімнатах Zoom-конференції за паралелями. 

10.00 - в чаті конференції буде оприлюднене посилання на файли із завданнями теоретичного туру (за паралелями).

 З 10.00 до 14.00 - виконання завдань І туру. 

До 14.15 – відправка розв’язків завдань І туру. З 14.15 до 14.45 - перерва. 

З 14.45 до 15.00 - підключення учасників (8-11 класи) до Zoom-конференції і інструктаж голови журі щодо виконання завдань ІІ туру (експериментального) та розведення учасників ІІІ етапу олімпіади з фізики по кімнатах Zoom-конференції за паралелями. 

15.00 - в чаті конференції буде оприлюднене посилання на файли із завданнями експериментального туру (за паралелями). 

З 15.00 до 17.00 - виконання завдань ІІ туру. 

До 17.15 – відправка розв’язків завдань ІІ туру. 

Організація GoogleClassroom.  

Нижче наведені посилання на класи у GoogleClassroom, до яких учасникам ІІІ етапу олімпіади з фізики необхідно під’єднатися заздалегідь (до кінця понеділка, 30 січня). 

У цих класах учасники ІІІ етапу олімпіади будуть надавати відповіді на завдання. 8 клас: https://classroom.google.com/c/NTgzMDg2MTY3MDAx?hl=ru&cjc=rjnewpk 9 клас: https://classroom.google.com/c/NTg3MTcwNDc2MDM2?hl=ru&cjc=qkz7bsl 10 клас: https://classroom.google.com/c/NTg3MTY5MjYyNzA3?hl=ru&cjc=n2pydc2 11 клас: https://classroom.google.com/c/NTQxOTI0MDc5OTY1?hl=ru&cjc=6c5rwml 31 січня учасники / учасниці ІІІ етапу олімпіади з фізики отримають у класі платформи GoogleClassroom посилання на Zoom-конференцію (для всіх паралелей, і для теоретичного, і для експериментального турів). Також це посилання буде відправлено на електронні адреси, указані учасниками / учасницями під час реєстрації. Увага! При підключенні до класу GoogleClassroom, а також Zoom-конференції, ім’я учасника повинно мати таку структуру: Паралель-Прізвище-Ім’я (наприклад, «9-Іванов-Петро»). 

Правила проведення. 

1. ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики має відбутися з дотриманням принципу доброчесності. Під час виконання завдань в учасників / учасниць має бути ввімкнена камера (наприклад, на ноутбуці або смартфоні). Під час написання роботи учасникам забороняється спілкування зі сторонніми особами. 

 2. Допускається використання електронних пристроїв виключно для організації Zoom-конференції з організаторами олімпіади, виконання завдань ІІІ етапу олімпіади та відправлення розв’язків. 

3. Під час сканування (фотографування) для відправки виконаної роботи відеозйомка та аудіосупровід не повинні перериватися. 

4. Не допускається частковий чи повний вихід із поля обзору веб-камери без поважних причин. 

5. У разі виявлення грубих фактів порушення академічної доброчесності або вимкнення вебкамери без поважної причини, журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики можуть прийняти рішення щодо дискваліфікації учасника змагання. 

 Методист Центу методичної та аналітичної роботи ХВНЗ «Харківська академія неперервної освіти: Федченко Світлана Геннадіївна, Тел. (вайбер). 067 978 29 37 e-mail: svegefed @ukr.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий