Міська оліміпада з фізики 09.12.2017



Повідомляємо, що  09 грудня 2017 року на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (площа Свободи, 4) відбудеться ІІ (міський у м. Харкові) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.
Реєстрація триватиме з 9.00 до 9.45 у холі Головного корпусу. Учасникам при собі обов`язково мати учнівський квиток або документ, що посвідчує особу. Просимо забезпечити участь учнів відповідно до районної заявки (надсилалася у навчальні заклади, розміщена на блозі РМО вчителів фізики  за посиланням  http://rmofizika.blogspot.com/).
Інструктивна нарада для членів журі відбудеться   7 грудня о 17.00 в аудиторії 4-53 Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (площа Свободи, 4). 
1
Наволокова Надія Петрівна
ПЗ НВК «Авторська школа Бойка» Харківської області
2
Сарій Тетяна Анатоліївна
Харківський ліцей № 89 Харківської міської ради Харківської області
3
Бондаренко Микола Валентинович
Харківська гімназія № 169 Харківської міської ради Харківської області
4
Камін Олександр Олександрович
Харківський ліцей № 89 Харківської міської ради Харківської області

Запрошуємо учителів фізики, керівника команди району  Іврія І.Л. (ХНВК № 45 «АГ») та учнів, які цікавляться фізикою,  взяти участь у тренінгах  з підготовки до обласного етапу олімпіади (розбір завдань минулорічних обласних олімпіад), та лекціях викладачів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, що проводитимуться з 10.00 до 13.00 в аудиторії 3-9.

Комментариев нет:

Отправить комментарий