Магія книги - магія науки

Центральна наукова бібліотека Каразінського університету запрошує школярів відвідати захід під назвою «Магія книги–Магія науки»! або «Scientia potentia est». 

Якщо Ви не знали, що у Харкові можна відвідати бібліотеку, яка не поступається книжковому сховищу Гоґвортса, побачити, як виглядала справжня мандрагора, з’ясувати чи існує філософський камінь, що зображували старовинні атласи світу та про що писали газети 100 років тому–то Вам до нас. Якщо Ви бажаєте здійснити мандрівку у чарівний світ науки та книги, послухати цікаві розповіді найвідоміших професорів України, побачити найстаріші прибори, почути, що Вам скаже мудрий капелюх– то Вам до нас. 

Ми зробимо все можливе, аби наші відвідувачі отримали позитивні емоції, впізнали щось нове та цікаве про Каразінський університет, добре провели час і пішли додому з невеличкими сувенірами. Запрошуємо зареєструватися та прийти до нас у суботу 13 травня 2023 року. Реєстрація он-лайн тут: https://forms.gle/8QLmEctH2rxHngt58 

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsWAGwHbpNaaLtpJhNIlr9PR8q6tlemvxAOO4Afdq20yCnPg/viewform

УВАГА! Захід буде проходити 3 сесіями: 10.30- 12.00; 12.30- 14.00; 14.30-16.00 Кількість учасників на кожну сесію – 15 дітей (батьки рахуються окремо) Запрошуються школярі віком від 9 до 15 років! Вхід через платформу 9 ¾, яка відкривається 13 травня о 10.30. Збір груп 13 травня на зареєстрований Вами час біля Успенського кафедрального собору ( Університетська вулиця, 11). Вас зустрінуть! Під час повітряної тривоги групи переводяться в безпечне місце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий