Інформація про проведення обласної олімпіади з астрономії

Інформаційне повідомлення КВНЗ "ХАНО" щодо проведення в Харківській області ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з АСТРОНОМІЇ 2022/2023 н. р. 

 ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з АСТРОНОМІЇ у 2022/2023 навчальному році відбудеться 08 лютого 2023 року в дистанційному форматі з використанням сервісу Zoom. 

Усі учасники повинні заздалегідь обрати собі безпечне місце, в якому вони зможуть мати можливість безперервно виконувати завдання ІІІ етапу олімпіади з урахування можливих оголошень повітряної тривоги, а також можливих відключень електроенергії. У разі настання форс-мажорних обставин під час ІІІ етапу олімпіади слід оперативно повідомити про це організаторам змагання (контакти надані нижче). 

План ІІІ етапу олімпіади з астрономії. 

З 9.30 до 9.45 - підключення учасників (10-11 класи) до Zoom-конференції. 

З 9.45 до 10.00 - інструктаж голови журі щодо виконання завдань ІІІ етапу олімпіади з астрономії. 10.00 - в чаті конференції буде оприлюднене посилання на завдання (за паралелями). 

З 10.00 до 14.00 - виконання завдань. 

До 14.15 – сканування/фотографування і відправка робіт. 

Організація 

7 лютого 2023 року учасники / учасниці ІІІ етапу олімпіади з астрономії на електронні адреси, указані під час реєстрації, отримають посилання на Zoom-конференцію для ІІІ етапу олімпіади з астрономії та інструкцію щодо участі в цьому інтелектуальному змаганні. 

При підключенні до Zoom-конференції, ім’я учасника повинно мати таку структуру: Паралель-Прізвище-Ім’я (наприклад, «10-Іванов-Петро»). 

Правила проведення. 

1. ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії має відбутися з дотриманням принципу доброчесності. Під час виконання завдань в учасників / учасниць має бути ввімкнена камера (наприклад, на ноутбуці або смартфоні).

 2. Під час написання роботи учасникам забороняється спілкування зі сторонніми особами. 

3. Допускається використання електронних пристроїв виключно для організації Zoom-конференції з організаторами олімпіади, виконання завдань ІІІ етапу олімпіади та відправлення розв’язків. 

4. Під час сканування (фотографування) для відправки виконаної роботи відеозйомка та аудіосупровід не повинні перериватися. 

5. Не допускається частковий чи повний вихід із поля обзору веб-камери без поважних причин. 

6. У разі виявлення грубих фактів порушення академічної доброчесності або вимкнення вебкамери без поважної причини, журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії можуть прийняти рішення щодо дискваліфікації учасника змагання. 

Методист Центу методичної та аналітичної роботи ХВНЗ «Харківська академія неперервної освіти: Федченко Світлана Геннадіївна, Тел. (вайбер). 067 978 29 37 e-mail: svegefed @ukr.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий