Міжнародний космічний день 22 листопада 2022 року

Запрошуємо на Міжнародний Космічний День! Це щорічний захід для школярів зі всього світу. Цього року він вперше проводиться й українською! Захід відбудеться 22 листопада 2022 року онлайн. Кожен учасник отримає сертифікат 

Більше інформації за адресою https://indico.desy.de/event/36316/ Реєстрація (6-17 листопада): для учасників https://indico.desy.de/event/36316/registrations/4983/ (10-11 клас, 8-9 якщо є хороші знання астрофізики). 

Протягом кількох годин учні ознайомляться з теорією космічних променів, проведуть експерименти за допомогою програмного забезпечення, зроблять доповіді про свої результати, послухають інших. 

Учням допомогатимуть ментори. Організатори - Німецький дослідницький центр асоціації Гемгольца Електрон-Синхротрон. Оргкомітет в Україні - Павло Плотко (аспірант DESY), Катерина Андрич (аспірантка Macquarie University), Таїсія Карасьова (студентка University of Groningen). 

Захід в Україні відбувається за участі проєкту АстроПісочниця (https://www.astrosandbox.com/). Щодо будь-яких запитань звертайтесь за адресою pavlo.plotko@desy.de

Комментариев нет:

Отправить комментарий