Всеукраїнська науково-практична конференція "STEM-освіта: досвід, виклики, ідеї та рішення" 20-21 жовтня 2022 року

Всеукраїнська науково-практична конференція ««STEM-освіта: досвід, виклики, ідеї та рішення» (лист ІМЗО від 14.09.2022 № 22.1/10-1265 відбудеться 20-21 жовтня 2022 року. 

Мета конференції: об’єднання зусиль учених та практиків різних регіонів країни щодо осмислення досвіду та визначення перспектив подальшого розвитку STEM-освіти в Україні. 

 Тематичні напрями конференції: STEM-освіта як засіб підвищення якості викладання природничо-математичних дисциплін в умовах Нової української школи; STEM-освіта у закладах дошкільної освіти; Особливості STEM-освіти у закладах позашкільної освіти; STEM-освіта у процесі професійної підготовки фахівців технічних, інженерних, природничих та педагогічних спеціальностей у закладах вищої освіти; Інноваційні форми та засоби STEM-освіти. 

У межах Конференції планується проведення пленарної сесії у асинхронному режимі та наукових заходів у режимі синхронної (онлайн) взаємодії. 

Форми участі у Конференції: виступ або участь у обговоренні питань онлайн-заходів; доповідь у вигляді відеозапису, статті, тез, слайдової або постерної презентації. Участь у Конференції є безоплатною. 

Учасники Конференції отримають електронний сертифікат.

Комментариев нет:

Отправить комментарий