Увага! ЛЕВЕНЯ!



У зв'язку з надзвичайною ситуацією на території Всеукраїнськ фізичний конкурс «ЛЕВЕНЯ-2020» для учнів 11 класу буде проведено дистанційно 20 травня 2020 року, за допомогою google форми, що розміщена на сайті конкурсу, доступ до якої буде відкрито у день проведення конкурсу 20 травня 2020 року. Для цього обласні координатори надсилають завдання 11 класу, які додаються до цього листа, координаторам (вчителям)  шкіл, у яких навчаються зареєстровані учасники. Дані вчителі у своїх приватних групах, що створені для дистанційного навчання, присвоюють кожному учневі  персональний шестицифровий код кожного учасника, який  складається з трьох цифр коду вчителя, закріпленого за даною аудиторією, та трьох цифр з реєстраційного списку учнів. Для прикладу , код вчителя 001, номер учня  у списку 005, отже  код  учасника буде   001005.
Вказати учням  також  код місця проведення (5 цифр) - код відповідної школи.
Вчителі надсилають завдання у pdf форматі учням у день проведення конкурсу.
Учні,  заповнивши google форму (яка є аналогом бланку відповідей), автоматично відішлють свій результат нам для перевірки.
Файли з завданнями та інструкція  шкільному координатору додаються.
Конкурс для учнів 7-10 класів буде проведено на початку вересня 2020 року, слідкуйте за новинами на нашому сайті levenia.com.ua
КОДИ ШКІЛ НА САЙТІ "ЛЕВЕНЯ"!

Комментариев нет:

Отправить комментарий