Цікавий захід НТУ "ХПІ" 22.11.2023

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "ХАРКІВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ" 

                                      Лист-запрошення 

             Інтелектуальне змагання «Харків Науковий» 

Запрошуємо учнів 10-11 класів закладів середньої освіти м. Харкова взяти участь в інтелектуальному змаганні «Харків Науковий» (гра в форматі Kahoot-вікторини). 

Змагайтеся за звання кращого знавця Харкова, як наукового, освітнього та промислового центру України. 

Питання цієї вікторини були розроблені командою молодих вчених НТУ «ХПІ» та поділяються на такі категорії як: винаходи та відкриття; науково-освітні установи; історичні постаті. Kahoot – це ігрова навчальна платформа, що використовується в школах та інших навчальних закладах для гейміфікації навчального процесу та проведення вікторин, що містять питання з декількома варіантами відповідей (турнірна таблиця підбивається платформою автоматично після кожного питання та наприкінці гри формує п’єдестал переможців). 

Змагання буде проходити в індивідуальному заліку, що допоможе виявити трійку, переможців на яких будуть очікувати цікаві призи. Дата та час проведення: 22 листопада (початок о 17:00).  

Формат: онлайн, гра Kahoot-вікторина проходить в прямому ефірі в Telegram-групі (відео-чат). Тривалість: 90 хвилин (45 хвилин сама гра + 45 хвилин відкриття, підбиття підсумків та інші організаційні моменти). Учасники: учні 10-11 класів закладів середньої освіти м. Харкова (технічне обмеження відео-чату Telegram, а також Kahoot-вікторини 2000 учасників). 

Для участі та ознайомлення з інструкціями підпишіться на Telegram-групу за посиланням: https://t.me/kharkiv_science або скануйте QR код (Посилання та QR-код відкривається в мобільному додатку Telegram для телефону або програмі Telegram Desktop для комп’ютеру).

Інформаційну підтримку з організаційних питань можна отримати за телефонами: 063-471-27-05 (Сергій) або 063-967-01-11 (Юля)

Комментариев нет:

Отправить комментарий