День світла 16 травня 2023 року (НТУ "ХПІ")

                                            ПРОГРАМА ЗАХОДУ Онлайн-фестивалю 

                                                   День наукових вікторин «Light is Fun!»

                       в рамках Всесвітньої ініціативи UNESCO (16.05.2023, НТУ «ХПІ») 

Що: онлайн наукові вікторини: від технологій, інженерії, IT, фізики, хімії до мов, суспільствознавства та бізнесу, які об’єднані темою «Світло» та популяризують STEM-освіту. 

 Де: прямі ефіри в Telegram (для українських учасників) та Zoom (для іноземних учасників). Коли: 16 травня 2023 року, початок о 10:30.

 Мета заходу: популяризація знань та мотивація учнів до якісної освіти, шляхом цікавих вікторин від НТУ «ХПІ» з застосуванням методів STEM-освіти. Буде цікаво: учням шкіл, коледжів, закладів профтех освіти, а також їх батькам та вчителям.

 ПРОГРАМА ТА ПЛАН ЗАХОДІВ: 

10:30 – Урочисте відкриття за участі західних колег-освітян, відомих популяризаторів STEM. 11:00-20:00 – Онлайн наукові вікторини: 

1) Прямі ефіри в Telegram відео-чаті для українських учасників за посиланням: https://t.me/KhPI_Kahoot_holidays (останній захід починається о 19:00); 

2) Прямі ефіри в Zoom для іноземних учасників за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/81842156764?pwd=RmZpMDQ5T2ZpZmxrZUdrTDdLZEZFUT09 (останній захід починається о 15:00) 

Також протягом всього онлайн-фестивалю переможців очікують призи від міжнародних наукових спільнот з оптики. Захід проходить в рамках ініціативи UNESCO: Світло, що дає надію! УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА - ЗНАННЯ БЕЗЦІННІ! Майбутнє наших дітей в наших руках лише тимчасово. Вже незабаром відновлення України та наше майбутнє буде в їх руках!

Комментариев нет:

Отправить комментарий