Програма дня відкритих двеерй фізичногоіакультету ХНУ ім В.Н.Каразіна


Шановні колеги!
Надсилаю програму Дня відкритих дверей фізичного факультету. Буде цікаво!


ПРОГРАМА
зустрічі з майбутніми абітурієнтами фізичного факультету та школярами
6 листопада 2016 року

Головуючі: декан фізичного факультету ХНУ ім. В.Н.Kаразіна,  професор Вовк Р.В., заст. декана фізичного факультету доцент Шеховцов О.В.


10.30. ПОЧАТОК ЗУСТРІЧІ.

1.     Виступ з вітальним словом до майбутніх абітурієнтів та школярів та розповідь про факультет декана фізичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна доктора фіз.-мат. наук, професора Вовка Р.В.
2.     Заст. декана фізичного факультету доцент Шеховцов О.В.: організаційні питання стосовно проведення зустрічі.
3.     Виступи представників кафедр з розповідями про навчальний процес, спеціалізації кафедр та працевлаштування випускників після закінчення університету.
4.     Заст. декана фізичного факультету доцент Шеховцов О.В.: відповіді на питання абітурієнтів стосовно вступу на фізичний факультет у 2017 році.
5.     Демонстрація фізичних експериментів. Валійов Б.М. – завідувач
навчально-експериментальної лабораторії фізичного факультету.
  
6.     Інноваційні розробки у галузі лабораторного експерименту. (Перше місце на виставці МОН України «Інновації в освіті» в Києві 24-27 жовтня 2016 р.) Літвінов Ю.В. – старший викладач кафедри експериментальної фізики фізичного факультету.
7.     Відвідування лабораторії електронної мікроскопії та знайомство з електронним мікроскопом. С.І. Петрушенко – науковий співробітник фізичного факультету.

13.00. ЗАВЕРШЕННЯ         ЗАХОДУ.

Зустріч відбудеться в аудиторії імені академіка К.Д. Синельникова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий