Четверта онлайн Школа ЦЕРн з фізики для педагогів України

 

Шановні друзі, колеги, партнери, вітаємо!                                                                                   Слава Україні!         

 
Запрошуємо до участі в Четвертій онлайн Школі ЦЕРН з фізики для педагогів України - UATP2024online-1,  яка відбудеться 29 квітня -3 травня 2024 року. Програма і реєстрація онлайн – за адресою                      

         Досвід  попередніх аналогічних Шкіл ЦЕРН показує, що в них успішно можуть брати участь також старшокласники, студенти, науковці та всі, хто цікавиться сучасною фізикою і ЦЕРН.  Для участі потрібно до 26 квітня ц.р. здійснити онлайн реєстрацію на сторінці Школи за наведеною вище адресою. Заняття відбуватимуться у вечірні години з 16:30 (київський час),  по 2 години з пн. по пт.  Програмою Школи передбачено лекційні заняття, майстер клас за аналізу даних одного із експериментів LHC та  віртуальний візит до нового Порталу Науки у ЦЕРН, які охоплюють актуальні питання ядерної фізики (у т. ч. фізику частинок і стандартну модель, детектори частинок, експерименти на LHC - Великому адронному колайдері, екскурсію до Порталу науки ЦЕРН). Спікерами виступають провідні українські та іноземні науковці, які співпрацюють з ЦЕРН. Організатори Школи передбачають видачу сертифікатів тим учасникам, які відвідували заняття і виконали контрольну роботу.

Вимоги до написання контрольної роботи:

 

 

Вибрати одну лекцію з програми   Школи і описати, яким чином плануєте подати  матеріал лекції своїм учням.

 

Робота має бути виконана особисто за дотриманням принципів академічної доброчесності та новизни, плагіат в роботі неприпустимий! 

 

За формою робота має бути суцільним текстом (не списком і не таблицею), у середовищі MS Word, тип шрифту - Arial, розмір шрифту - 12. Мова: українська, обсяг роботи 2 – 3 сторінки, або 500 – 700 слів. 

 

В роботі зазначити ПІБ, навчальний заклад та область, e-mail адресу, тему роботи, назву Школи «UATP2024online-1” + додати назву заняття з програми онлайн Школи, яка  надихнула на створення матеріалів для контрольної роботи.

 

Роботу зберегти в форматі PDF, у назві документу зазначити Прізвище, ініціали, UATP2024online-1

     Важливо! Щоб Ваша робота не згубилася поміж інших листів -                  обов`язково вказати “UATP2024online-1” в назві теми імейлу!!!

 

Роботу надсилати з того самого імейлу, який використовувався при онлайн реєстрації для участі в Школі UATP2024online-1. Робота має бути надіслана ОДНИМ файлом на адресу 

Lesya.Shchutska@cern.ch (Леся Щуцька)

 з зазначенням назви школи UATP2024online-1 в термін до 17 травня 2024 включно.

 

         Реєструйтесь і приєднуйтесь до слухачів Школи, запрошуйте також ваших колег, друзів і партнерів – будемо вам раді! Для вас бонус - «Пісня закордонних українців» - https://youtu.be/3sl3k8UdkN4

                            До зустрічі на онлайн заняттях!  


--

Юров Олександр Григорович

кандидат технічних наук, провідний фахівець

Центру ЮНЕСКО "Мала академія наук України"

член-кореспондент Академії технологічних наук України

голова Всеукраїнського клубу почесних послів науки ЦЕРН в Україні



Захід 25 квітня 2024 з ХНУМГ імені О.М. Бекетова

 

Запрошуємо вчителів фізики, хімії, біології закладів освіти Шевченківського району на конференцію «Перспективи роботи з обдарованою молоддю за прикладними аспектами природничих наук» з кафедрою хімії та інтегрованих технологій ННІ енергетичної, інформаційної та транспортної інфраструктури Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, яка відбудеться  25 квітня 2024 року о 15.00.

Підключення до конфереції Zoom:

https://us05web.zoom.us/j/4215506965?pwd=Q0NhcUJHZnNBT09MNFFkQkppc08wQT09&omn=88678316176

Ідентифікатор конференції: 421 550 6965

Код доступу: JNu70x

На конференцію запрошений проректор з науково-педагогічної роботи, соціального розвитку та молодіжної політики ХНУМГ ім. О.М. Бекетова  МАЛИНІНА Тетяна Василівна, доктор філософії  та Саввова Оксана Вікторівна, доктор технічних наук, професор кафедри хімії та інтегрованих технологій.